48 17 13 44
Man - Fredag 9.30 - 18.00
Lørdag 10.00 - 14.00

Persondatapolitik

Her kan du læse, hvordan Brillehuset håndtere personoplysninger.

Dataansvarlig

Brillehuset er dataansvarlig, og vi sørger for at behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Vores kontaktoplysninger er:

M D Madsensvej 4B

3450 Allerød

brillehuset@brillehus.dk

Tlf. 4817 1344

Vi behandler følgende persondata

Når du handler hos os behandles følgende personoplysninger:
  • Vi registrerer følgende almindelige personoplysninger, når du handler hos os:
    • Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, betalingsoplysninger, købshistorik og fødselsdag og år. 
  • Vi registrerer følgende følsomme oplysninger, når du har fået foretaget en synsundersøgelser, synskontrol eller købt et par briller eller kontaktlinser.
    • Helbredsoplysninger og CPR-nr.
  • Formål med behandling og retsgrundlag
    • Behandlingen af almindelige personoplysninger indsamles for at vi kan levere de produkter, du køber hos os, samt for at vi kan opfylde garantiforpligtelser.
    • Behandlingen af følsomme personoplysninger er nødvendigt ifølge Lov om autorisation af sundhedspersoner og om sundhedsfaglig virksomhed kapitel 6 – Patientjournaler
    • Lov om medicinsk udstyr
  • Vi videregiver ikke oplysninger til 3. mand undtagen i forbindelse med bestilling af brilleglas eller kontaktlinser hvilket sker for at kunne levere den bestilte varer.
  • Almindelige personoplysninger slettes 5 år efter handlen er gennemført, medmindre vi er ved lov er pålagt at skulle gemme dem længere.
  • Følsomme personoplysninger gemmes i mindst 5 år efter synsprøven eller en bestilling af briller eller kontaktlinser er foretaget, af hensyn til journalhistorik. Journaloptegnelser skal gemmes i mindst 5 år jf. bekendtgørelse om Autoriserede sundhedspersoners patientjournaler

Når du bruger vores hjemmeside indsamler, vi følgende personoplysninger:

Når du bruger vores hjemmeside placerer vi cookies. Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.

 Dine rettigheder

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig
  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme. Journaloptegnelser skal gemmes i 5 år
  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Sikkerhed

Vi beskytter dine personoplysninger og har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine personoplysninger mod at uautoriseret offentliggørelse og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Vi har fastlagte procedurer for tildeling af adgangsrettigheder til de af vores medarbejdere, der behandler følsomme persondata og data, der afdækker oplysninger om personlige interesser og vaner.

Klageinstans

Du har mulighed for klager over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk

BRILLEHUSET
optiker i Allerød

Vælg den rigtige optiker. Allerød er hjemsted for BrilleHuset der giver professionel service, råd og vejledning når du har brug for en optiker.
 
BrilleHuset har to optikere der giver både professionel service, råd og vejledning, og en god kop kaffe.
 
Du finder et stort udvalg af brillestel og brilleglas i BrilleHuset. Alle de store mærker fra Silhouette over Adidas til Fleye. Og et hav af andre ind imellem.
 
Se alle de mærker du finder i BrilleHuset »
 
 
Kom ind og find sæsonens smarteste solbriller indenfor de bedste mærker, eller måske i et mærke du ikke kender i forvejen. Så ligner du ikke alle de andre. Gå trygt forår og sommer i møde med et par smarte solbriller fra BrilleHuset.
 
Find de stærkeste og bedste brilleglas i BrilleHuset. Hos os møder du kun den nyeste teknik indenfor tilpasning af brilleglas.
 
Dine brilleglas bliver indslebet helt præcist og bliver så tynde, som de kan blive. Det er en fordel, når du har stor styrke og brilleglassene risikerer at blive for tunge.
 
Læs mere om Zeiss brilleglas »
 
 

Optiker i Allerød – specialist i kontaktlinser

 
Kom til os hvis du bruger, eller skal til at bruge, kontaktlinser. BrilleHuset har kontaktlinser til dig med bygningsfejl, kontaktlinser med læsefelt, farvede kontaktlinser, 1 dages kontaktlinser, og kontaktlinser til dig der får tørre øjne af at bruge kontaktlinser.
 
Se vores store udvalg i kontaktlinser »
 


Kom til kaffe hos din optiker i Allerød


Du får god tid til at beslutte dig for den rigtige løsning til dig. Og du bliver budt på kaffe mens du tænker. Din tryghed er vigtig for os – en tryg kunde er vores største succes.
 
BrilleHuset har været i gang siden 1997. Du finder os lige overfor Allerød station.
 
Se adresse og åbningstider »
 
BrilleHuset er en uafhængig forretning, som Lene har ejet siden 2008. Her møder du indehaveren selv, når du træder ind ad døren. Du er sikker på personlig og individuel behandling.
 
Du føler dig velkommen hos os hver gang med BrilleHuset som din optiker. Allerød er pludselig ingen vej når det handler om at betro dit syn til en optiker, du føler dig tryg ved.
 
Er du medlem af Sygeforsikringen "danmark", afregnes der direkte med ”danmark”.
 
BrilleHuset er medlem af Danmarks Optikerforening og Dansk Erhvervsoptik.
 
Se vores åbningstider her
 

KONTAKT BRILLEHUSET

Du er altid velkommen til at kontakte Brillehuset på telefon +45 48 17 13 44
Bestil tid til synstest
 
Bestil tid til kontaktlinser
 
Andet
 
Evt. besked:
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Brillehuset | MD Madsensvej 4B | 3450 Allerød | telefon 48 17 13 44