Brilleglas til ethvert synsbehov

Hos Brillehuset får du altid høj kvalitet og personlig service. Vi fører et stort udvalg af kendte mærker og har brilleglas til ethvert synsbehov. Éns for alle glas er den høje kvalitet, som forkæler dig og dit syn.

Med brilleglas fra Zeiss – kendt for deres banebrydende teknologi – har du mulighed for at vælge imellem to løsninger:
  • Standard brilleglas
  • Individuelt tilpassede brilleglas.

Med en individuel løsning får du brilleglas, der er skræddersyet til dig og dit syn. Kombineret med den nyeste forskning og teknologi på området giver det dig det bedste grundlag for et optimalt syn.

Læs mere om Zeiss briller og brilleglas her, eller giv os et kald på telefon 48 17 13 44 og hør mere om dine muligheder.


Mærk kvaliteten – hver dag


Når du besøger Brillehuset og ønsker nye briller, får du målt dine øjne med moderne måleudstyr. Herefter guider vi dig til det rette valg af brillestel og glas.
 
Du skal have glæde af dine briller både dag og aften. Derfor får du målt dine øjne i både lys og mørke. Det betyder, at du både i dagslys og i de mørkere timer på døgnet får et klarere syn.

Tag dit syn alvorligt, og gå ikke på kompromis med kvaliteten. Dine øjne vil takke dig for dit valg.

Få et bedre syn med Zeiss brilleglas


Med moderne måleudstyr og mange års erfaring tilbyder vi dig højteknologiske og individuelle løsninger fra Zeiss inden for blandt andet:
  • Enkeltstyrkeglas
  • Progressive glas
  • Skærmglas
De forskellige glastyper passer til forskellige synsbehov. Om du har brug for afstandsbriller, skærmbriller eller noget helt tredje, får du hos os den bedste vejledning, så du får nøjagtigt det, du har brug for.

Selve glassets opbygning, materialets klarhed og forskningen bag Zeiss brilleglas betyder, at du får de bedste betingelser for et bedre syn.
 

Kontakt Brillehuset og hør mere


Oplev øjeblikket, hvor dit syn ingen begrænsninger har, og kom forbi Brillehuset. Du er altid velkommen til en uforpligtende snak og en kop kaffe.

Kontakt os på telefon 48 17 13 44, udfyld kontaktformularen eller kig forbi vores butik i Allerød. Så hjælper vi dig med at finde de perfekte brilleglas.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 48 17 13 44, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Brillehuset
MD Madsensvej 4B
3450 Allerød
Telefon: 48 17 13 44
E-mail: brillehuset@brillehus.dk
CVR: 30959477
 
Brillehuset | MD Madsensvej 4B | 3450 Allerød | Tlf.: 48 17 13 44