Kontaktlinser til din livsstil og dit synsbehov

Ønsker du at bruge kontaktlinser, men er du i tvivl om, hvilken type du skal bruge, er du velkommen til at kigge forbi Brillehuset i Allerød.

Vi er specialister og tager ansvar for dig og dit syn. Vi giver os tid til den enkelte kunde. Her får du en personlig betjening samt effektiv og grundig rådgivning, hvor vi finder den linsetype, der passer nøjagtigt til dit synsbehov og din livsstil.

Tøv ikke med at kontakte os på telefon 48 17 13 44, hvis du ønsker professionel og engageret hjælp i din søgen efter den perfekte løsning.
 

En verden af kontaktlinser


I dag findes der kontaktlinser til stort set ethvert behov. Du kan derfor med fordel enten supplere eller helt erstatte dine briller med linser. Vores udvalg byder for eksempel på linser med læsefelt – også kaldet multifokale linser – som fungerer godt til dagligt brug.

Derudover finder du også kontaktlinser inden for kategorierne:
  • 1 dags linser
  • 14 dages linser
  • 30 dages linser
  • Farvede linser
Vi har også linser til dig med bygningsfejl eller til dig, som tidligere har oplevet at få tørre øjne af at bruge linserne.

Vi hjælper dig naturligvis med at finde frem til den helt rette løsning og sørger for, at dine forventninger stemmer overens med både komfort og resultat.
 

Få klart syn og bliv fri for briller


Med kontaktlinser bliver du klar til at nyde den frihed, du får uden briller. Er din livsstil for eksempel præget af fysiske aktiviteter og udfoldelser, kan du med fordel lægge brillerne på hylden og blive fri for bekymringen om tabte eller ødelagte briller.

Ligeledes slipper du for besværet med duggede eller fedtede briller. Sidst, men ikke mindst, er det slut med at skjule øjenmakeuppen bag brillerne.

Vil du høre mere om dine muligheder og fordele med kontaktlinser? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 48 17 13 44.
 
Vi står klar til at tage hånd om dig og dit syn.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 48 17 13 44, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Brillehuset
MD Madsensvej 4B
3450 Allerød
Telefon: 48 17 13 44
E-mail: brillehuset@brillehus.dk
CVR: 30959477
 
Brillehuset | MD Madsensvej 4B | 3450 Allerød | Tlf.: 48 17 13 44