Få kontaktlinser med læsefelt i stedet for læsebriller

Bruger du kontaktlinser og trænger til læsebriller?

 
Du troede ikke dagen ville komme, vel? Men de fleste af os oplever, når vi kommer op i alderen, at vi har problemer med at læse avisen. Også når vi har vores kontaktlinser eller briller på.
 
Kontaktlinser med læsefelt er til dig, som er kommet i den alder, hvor du skal til at bruge læsebriller. Du finder dem hos BrilleHuset.
 
Øjet mister sin smidighed med alderen. Det bliver svært at stille skarpt på ting, der er tæt på. Det er nu, du begynder at tænke, at du skal til at bruge læsebriller.
 
Der er dog et alternativ, når du gerne stadig vil slippe for briller.
 
Kontaktlinser med læsefelt – eller multifocale kontaktlinser, som de også kaldes – giver dig den samme frihed, som almindelige kontaktlinser gør.
 
Det er ganske enkelt kontaktlinser med glidende overgang mellem forskellige styrker.
 
Modsat læsebriller følger de forskellige styrker med øjet, når du bevæger øjet. Du lader bare øjnene løbe hen over avisen – uden at du behøver at flytte hovedet, som du ville gøre med læsebriller.
 
Og i dag kan så godt som alle bruge kontaktlinser. Det betyder, at du kan vælge kontaktlinser med læsefelt i stedet for læsebriller.
 

Kontaktlinser med læsefelt – individuelt tilpasset dig


I dag får du teknisk højt udviklede kontaktlinser med styrke både til at se langt og kort med – linser der så godt som er specialfremstillet til dig. Ydermere får du kontaktlinser hvor afstands- og læsesyn er kombineret i to forskellige linser.
 
Slip for læsebriller hvor du skal bevæge hovedet rundt for at ramme læsefeltet. Og hvor du er fortabt hvis du glemmer dine briller et sted.
 
Kom ind til BrilleHuset og få et par kontaktlinser med læsefelt – så har du altid dine læsebriller på. Og du kan stille skarpt og langt på alt efter behov.
 
Hos BrilleHuset finder du kontaktlinser til at afdække synsfejl, mod bygningsfejl, farvede kontaktlinser, 1-dages kontaktlinser, kontaktlinser med læsefelt, og kontaktlinser til folk, der får tørre øjne af at bruge kontaktlinser.
 
Og du får råd og vejledning til præcis hvilke kontaktlinser, der passer til dine øjne og dit syn.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 48 17 13 44, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Brillehuset
MD Madsensvej 4B
3450 Allerød
Telefon: 48 17 13 44
E-mail: brillehuset@brillehus.dk
CVR: 30959477
 
Brillehuset | MD Madsensvej 4B | 3450 Allerød | Tlf.: 48 17 13 44