Om Brillehuset

Brillehuset - optiker i Allerød


Vælg den rigtige optiker. Allerød er hjemsted for BrilleHuset der giver professionel service, råd og vejledning når du har brug for en optiker.
 
BrilleHuset har to optikere der giver både professionel service, råd og vejledning, og en god kop kaffe.
 
Du finder et stort udvalg af brillestel og brilleglas i BrilleHuset. Alle de store mærker fra Silhouette over Adidas til Fleye. Og et hav af andre ind imellem.
 
Se alle de mærker du finder i BrilleHuset
 
Kom ind og find sæsonens smarteste solbriller indenfor de bedste mærker, eller måske i et mærke du ikke kender i forvejen. Så ligner du ikke alle de andre. Gå trygt forår og sommer i møde med et par smarte solbriller fra BrilleHuset.
 
Find de stærkeste og bedste brilleglas i BrilleHuset. Hos os møder du kun den nyeste teknik indenfor tilpasning af brilleglas.
 
Dine brilleglas bliver indslebet helt præcist og bliver så tynde, som de kan blive. Det er en fordel, når du har stor styrke og brilleglassene risikerer at blive for tunge.
 
Læs mere om Zeiss brilleglas
 

Optiker i Allerød – specialist i kontaktlinser

 
Kom til os hvis du bruger, eller skal til at bruge, kontaktlinser. BrilleHuset har kontaktlinser til dig med bygningsfejl, kontaktlinser med læsefelt, farvede kontaktlinser, 1 dages kontaktlinser, og kontaktlinser til dig der får tørre øjne af at bruge kontaktlinser.

 

Kom til kaffe hos din optiker i Allerød


Du får god tid til at beslutte dig for den rigtige løsning til dig. Og du bliver budt på kaffe mens du tænker. Din tryghed er vigtig for os – en tryg kunde er vores største succes.
 
BrilleHuset har været i gang siden 1997. Du finder os lige overfor Allerød station.
 
Se adresse og åbningstider »
 
BrilleHuset er en uafhængig forretning, som Lene har ejet siden 2008. Her møder du indehaveren selv, når du træder ind ad døren. Du er sikker på personlig og individuel behandling.
 
Du føler dig velkommen hos os hver gang med BrilleHuset som din optiker. Allerød er pludselig ingen vej når det handler om at betro dit syn til en optiker, du føler dig tryg ved.
 
Er du medlem af Sygeforsikringen "danmark", afregnes der direkte med ”danmark”.
 
BrilleHuset er medlem af Danmarks Optikerforening og Dansk Erhvervsoptik.
 
Se vores åbningstider her
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 48 17 13 44, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Brillehuset
MD Madsensvej 4B
3450 Allerød
Telefon: 48 17 13 44
E-mail: brillehuset@brillehus.dk
CVR: 30959477
 
Brillehuset | MD Madsensvej 4B | 3450 Allerød | Tlf.: 48 17 13 44