Silhouette briller giver dig en smuk silhuet

Du finder dine nye Silhouette briller hos BrilleHuset i Allerød.

 
Giv dig selv et brillestel der enkelt og smukt fremhæver dine øjne og giver dig et roligt og kompetent udtryk.

Øjnene er sjælens spejl. De er også det første vigtige indtryk vi får, når vi møder et nyt menneske. Så gem ikke dine øjne væk bag store tunge briller. Bliv set med briller fra Silhouette.
 
Vælg et brillestel der diskret indgår som en naturlig del af dit ansigt og får dine øjne til at træde smukt frem. Et brillestel der ikke gør opmærksom på sig selv, men giver dig opmærksomheden.
 
Silhouette er kendt for klassiske, rene linjer i designet – og enkelhed. Rammen er så tynd, at den næsten ikke er der. På mange modeller er den der slet ikke.
 
Brillerne er utroligt lette. Silhouettes kendetegn er brillestel, der stort set ingenting vejer. Det gør dem også utroligt behagelige at have på, da de ikke tynger ned på næsen.
 
Kombinér med tynde brilleglas fra Zeiss – læs mere her »
 
Silhouette laver verdens letteste brille, som er helt uden skruer og hængsler. Brillerne bliver brugt af NASA og har været med på 19 ture ud i rummet.
Find dine Silhouette briller i BrilleHuset – og få lidt ekstra

Du får råd, vejledning og den nyeste teknologi indenfor tilpasning af brillestel hos os i BrilleHuset. Og en god kop kaffe imens.
 
Det er vigtigt, at du får et brillestel der passer til netop dig – også for os. Du får personlig vejledning i BrilleHuset, når du vælger dit brillestel hos os.
 
Prøv brillestel fra Silhouette hos os og bliv guidet frem til hvilket det stel, der passer bedst til dit ansigt og smukkest fremhæver din personlighed.
 
Silhouette briller er brillestellet, der giver dig en smuk silhuet.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 48 17 13 44, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Brillehuset
MD Madsensvej 4B
3450 Allerød
Telefon: 48 17 13 44
E-mail: brillehuset@brillehus.dk
CVR: 30959477
 
Brillehuset | MD Madsensvej 4B | 3450 Allerød | Tlf.: 48 17 13 44