Se skarp ud med Zeiss briller og brilleglas

Et par Zeiss briller med Zeiss brilleglas har altid været garantien for optimalt syn med briller. Hos BrilleHuset får du den nyeste teknologi indenfor Zeiss brilleglas – og dermed en helt ny synsoplevelse.
 
De nyeste Zeiss brilleglas er baseret på en teknologi, hvor hele din synsprofil bliver betragtet som værende lige så unik som et fingeraftryk.
 
Brilleglas skal sidde helt rigtigt foran øjnene for at fungere optimalt.
 
Ved hjælp af Zeiss’ banebrydende teknologi får du taget billeder forfra og fra siden af dit ansigt med den nye brille, efter brillestellet er passet til. Derefter slibes glassene præcist til efter målene, så glassene kommer til at sidde perfekt foran dine øjne.
 
Du vil opleve, at dit syn bliver skarpere takket være denne teknik. Brilleglassene bliver tyndere og dermed lettere.
 
Dine øjne bliver målt både i lys og mørke. Med Zeiss præcisionsglas vil uønskede og generende stråler, som dem der opstår rundt om blændende lyskilder som gadelys eller lygter fra modkørende biler, blive reduceret betragteligt i mørke og dårligt lys.
 
Du oplever et bedre nattesyn og bliver bedre til at orientere dig, og dagslysets farver bliver skarpere og mere levende.

Zeiss briller er også solbriller


Zeiss fører også an, når det kommer til brilleglas til solbriller. Klart glas, glas med og uden styrke, spejlglas, tonet glas – Zeiss leverer det hele. Og i BrilleHuset finder du hele Zeiss’ sortiment indenfor solbrille glas.
 

Zeiss brilleglas er ultimativ forkælelse for dine øjne


Hvert eneste sekund opfanger det menneskelige øje helt op til 10 millioner små bidder af information. Noget som ingen andre af vores sanser gør.
 
Der er ikke noget at sige til, hvis dine øjne føler, de er på overarbejde det meste af tiden.
 
Giv dine øjne Zeiss briller og Zeiss brilleglas og oplev hvordan dine øjne slapper af, mens de arbejder på at bearbejde den store mængde af informationer.
 
Se også BrilleHusets udvalg af kontaktlinser
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 48 17 13 44, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Brillehuset
MD Madsensvej 4B
3450 Allerød
Telefon: 48 17 13 44
E-mail: brillehuset@brillehus.dk
CVR: 30959477
 
Brillehuset | MD Madsensvej 4B | 3450 Allerød | Tlf.: 48 17 13 44